Stieneke


1 september 2015

“De oude verhalen die iets zeggen over het mysterie van het leven, daar houd ik erg van. De innerlijke zoektocht te delen met anderen door rituelen, verhalen en gedichten.
De dialoog die ontstaat door de diversiteit van mensen; vaak hebben we andere woorden, maar hebben het toch over hetzelfde. Niet de zekerheden, maar de zoektocht van ieder ervaar ik als een open geborgenheid.  Dat ik er ook iets kan brengen van mezelf, dat ik me er op spiritueel en religieus gebied kan ontwikkelen… een plek van inspiratie.
Ik laat me graag inspireren door een diversiteit aan bronnen van wijsheid en ervaar mezelf op universele wijze verbonden met ieder ander die net als ik zijn of haar weg zoekt in het mysterie van het leven.
Ieder op zijn eigen unieke wijze en veelal puttend uit de bronnen van eigen tradities of daarbuiten.
Mijn oorsprong ligt in de christelijke traditie en in de Werkhofgemeenschap is dat de bron waaruit wij veelal putten en die mij nog altijd inspireert.
Het is, wat mij betreft, één van de bronnen in het leven. Niet meer en niet minder. Binnen de werkhofgemeenschap ervaar ik de ruimte om in alle vrijheid mijn eigen zoektocht te gaan, verbonden met anderen.”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.