Uitzendingen


Uitzendingen van vieringen

In deze coronaperiode zenden we een viering uit die tevoren is opgenomen en samengesteld. De uitzendingen beginnen even voor 10:00 uur. Als je rond de klok van 10 gaat afspelen moet je wat horen. We beginnen met muziek.

Op zondag 16 augustus 2020, is er geen live uitzending maar kunt u de uitzending starten door de opname zelf te starten.

Klik op het pijltje van onderstaande plaatje om naar de Live uitzending te luisteren.

Mocht je verbinding wegvallen, (dat gebeurt soms met draadloos internet), klik dan op nog een keer op het pijltje; of op het krulsymbool naast het internetadres (links ervan bij Chrome, Firefox, Edge) of rechts ervan bij Safari) – helemaal bovenaan de pagina – en daarna weer op het pijltje als dat nodig is.

Voor het terugluisteren van vieringen in de Coronaperiode kijk op de pagina Opnames.

Weet je niet waar dat zit, bekijk dan de uitgebreide Handleiding Uitzending Werkhofgemeenschap. Het beluisteren kan met een computer met luidsprekers of koptelefoon, of met een smartphone of tablet.

Sinds april 2019 is onze site beveiligd met een SSL certificaat, het kan zijn dat je een mededeling krijgt dat content geblokkeerd is. Dat kun je opheffen door links naast het adres op de i te drukken en dan de content toe te staan:


Meer uitleg over de apparaten die je nodig hebt, vind je hier.

Normaal kijk je bij de Vieringenagenda voor de overzicht van de liturgie van deze zondag, maar in dit Coronatijdperk zijn die een beetje anders.