Uitzendingen


Uitzendingen van vieringen

De vieringen van de werkhofgemeenschap worden ‘live’ uitgezonden, dat wil zeggen de samengestelde opname die wordt gestreamd op de normale tijden van de vieringen. Je kan die ook (terug) luisteren via de pagina Opnames.

De uitzendingen beginnen ongeveer vanaf vijf voor tien. 

Klik op het pijltje van onderstaande plaatje om naar de Live uitzending te luisteren.

Mocht je verbinding wegvallen, (dat gebeurt soms met draadloos internet), klik dan op nog een keer op het pijltje; of op het krulsymbool naast het internetadres (links ervan bij Chrome, Firefox, Edge) of rechts ervan bij Safari) – helemaal bovenaan de pagina – en daarna weer op het pijltje als dat nodig is.

Voor het terugluisteren van vieringen  kijk op de pagina Opnames.

Sinds april 2019 is onze site beveiligd met een SSL certificaat, het kan zijn dat je een mededeling krijgt dat content geblokkeerd is. Dat kun je opheffen door links naast het adres op de i te drukken en dan de content toe te staan:


Meer uitleg over de apparaten die je nodig hebt, vind je hier. Weet je niet waar dat zit, bekijk dan de uitgebreide Handleiding Uitzending Werkhofgemeenschap. Het beluisteren kan met een computer met luidsprekers of koptelefoon, of met een smartphone of tablet.

Normaal kijk je bij de Vieringenagenda voor de overzicht van de liturgie van deze zondag.